Veel gestelde vragen


1. kan ik zwemmen wanneer ik FabuLash Mascara draag?

Dit is niet aan te raden aangezien de mascara te verwijderen is met warm water. Wanneer de tempratuur van het water dusdanig hoog is kan de mascara los raken.

2. kan ik FabuLsh Mascara gebruiken als ik lenzen draag?
Ja, dit is zeker mogelijk. Wanneer je er voor zorgt dat je een goede laatste laag gel gebruikt om de wimpers te sealen zal de mascara de gehele dag goed blijven zitten. De gel zorgt er voor dat de vezels op zijn plaats blijven en de ogen dus niet zullen irriteren.


3. Hoe breng ik de FabuLash Mascara aan? Is dit hetzelfde als normale mascara?

Het aanbrengen van FabuLash Mascara werkt niet geheel hetzelfde als een normale mascara. Het is belangrijk één oog tegelijkertijd aan te brengen om er zo voor te zorgen dat de gel nog niet droog is wanneer de vezels worden aangebracht. Doorloop per oog de drie stappen welke worden genoemd op de product pagina.


4. Hoe breng ik de FabuLash Mascara aan?

Ga naar de product pagina om het stappenplan en het instructie filmpje te bekijken.


5. Hoe lang kan ik de FabuLash Mascara gebruiken?

Het is aan te raden iedere 3 a 4 maanden een nieuwe mascara aan te schaffen. Voor uw eigen hygiëne raden wij daarom aan na deze periode een nieuwe FabuLash Mascara aan te schaffen. Gemiddeld kan de FabuLash Mascara 80 keer worden gebruikt.


6. Laten de vezels halverwege de dag niet los?

Wanneer jij een goede laag gel aanbrengt om de wimpers te sealen zullen de vezels de gehele dag op zijn plaats blijven zitten. Mochten er toch vezels loslaten, gebruik dan meer gel in de laatste stap van het stappenplan.