Klantenservice

Betaalopties

met IDeal, de meest bekende betaaloptie in Nederland, kan iedere klant via alle banken online betalingen plaatsen. De transactie verloopt altijd via het beveiligings-gedeelte van een bank. 

Wanneer  de klant voor directe bankoverschrijving kan de betaling handmatig worden verricht. Wanneer de betaling is ontvangen zal de bestelling in orde worden gemaakt en worden verzonden. verzenden, ophalen en retourneren


Verzenden/Ophalen

de verzendkosten voor alle bestellingen uit de webshop worden niet vergoed door www.fabulashmascara.nl.

Wanneer een gebruiker de mascara toch wilt komen halen kan contact worden opgenomen. De gebruiker stuurt in dit geval een mail naar info@fabulashmascara.nl om een afspraak te maken.


Retourneren

In Nederland geldt een wettelijk vastgesteld zichttermijn van 14 werkdagen. De koper heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product de overeenkomst met www.fabulashmascara.nl te ontbinden. Producten die geopend, gebruikt of beschadigd zijn door de klant zijn hiervan uitgesloten. Indien de klant van dit recht gebruik wenst te maken, dient de klant  www.fabulashmascara.nl schriftelijk of per email op de hoogte te stellen. Na vermelding dient het product onmiddellijk retour te worden gestuurd. De klant draagt zelf de kosten en het risico voor de retourzending. De retourzending dient binnen 10 dagen na ontvangstdatum retour worden gezonden Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Na ontvangst van de retourzending zal www.fabulashmascara.nl het aankoopbedrag  aan u retourneren. Mocht bij ontvangst van een retourzending blijken dat het product geopend, gebruikt of beschadigd is, dan behoud www.fabulashmascara.nl zich het recht voor om een mindering toe te passen op het te restitueren bedrag. Het retouradres kan worden opgevraagd door een mail te sturen naar info@fabulashmascara.nl

www.fabulashmascara.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien de verpakking reeds is geopend, gebruikt of beschadigd is. In dit geval zal www.fabulashmascara.nl u per email op de hoogte stellen. www.fabulashmascara.nl heeft het recht om eventuele waardevermindering van de producten als gevolg van deze schade van het te crediteren bedrag in te houden.