Review – Beautyforgirls

Geschreven op 1 mei 2015, door admin


Nyria (www.beautyforgirls.nl) is SUPER enthousiast over de FabuLash Mascara, lees haar review HIER…

Soms ben je zo nieuwsgierig naar nieuwe producten waardoor je bijna niet kan wachten om het te proberen. Je leest er vanalles over op internet, ziet verbluffende resultaten op foto’s en om jezelf extra te overtuigen wil je het natuurlijk zelf ervaren. Dit is exact de omschrijving van mijn relatie met Fabulash.

Er is telkens wel weer wat nieuws op het gebied van mascara. En dat komt waarschijnlijk doordat wij dames gewoon niet zonder kunnen. Veel vrouwen geven aan het niet erg te vinden om zonder foundation of lipstick de deur uit te gaan. Sterker nog; ze durven zelfs zonder make-up het huis te verlaten op één laagje mascara na. Want onze wimpers horen gewoon intens zwart te zijn, lekker lang met veel volume en een langhoudende krul. Wat zijn we toch weer lekker veeleisend. Fabulash is een nieuw concept die net even anders is dan de mascara van Rimmel London of Max Factor.

In Amerika is het dé hype en sinds kort is Fabulash ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Wil je graag lange wimpers maar schrikken wimperextensions je af? Dan kan dit de oplossing zijn. De producten zitten als setje verpakt in een handige koker. Daarnaast zit er nog een korte handleiding bij. Het setje bestaat uit gel en vezels. De gel is goed zwart en dient als een soort lijm voor het vasthouden van de vezels. De vezels zijn heel fijn, licht en verlengen de wimpers. Start met de gel; breng een goed laagje aan de op de wimpers. Je kunt het vergelijken met een mascara alleen de substantie is iets gel-achtiger. Breng meteen daarna de vezels aan. Je kunt deze stappen herhalen totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Sluit dan nog even af met een laagje gel om de vezels te sealen. Ik vond één laagje wel voldoende. Ik merk meteen verschil; de wimpers ogen een stuk langer.

Het enige nadeel is dat je last krijgt van fall-out. Doordat de vezels zo licht en fijntjes zijn zitten ze na gebruik ook onder de ogen. Eventjes wegpoetsen dus! Fabulash is niet schadelijk voor de wimpers en maakt gebruik van natuurlijke producten. Verwijderen gaat overigens heel makkelijk; een beetje warm water en je bent klaar. Zeker een uitkomst als je geen fan bent van make-up remover en hardnekkige mascara’s.

Ik ben echt zeer verrast over het resultaat. Mijn wimpers lijken voller, een stuk langer, zijn intens zwart en hebben lekker veel volume. Stiekem heb ik mijn mascara tijdelijk aan de kant gelegd. Het gebruik is zeer gemakkelijk, je bent zo klaar. Het resultaat houdt de hele dag. Wist je dat de vezels gemaakt zijn de campanulaceae plant? Heel apart! Als je nog twijfelt over wimperextensions is dit de perfect oplossing. De Fabulash Mascara kost €24,99 en is o.a. online verkrijgbaar op www.fabulashmascara.nl. Wat een uitvinding, ik ben fan!Reacties

Nog geen reacties.

Nieuwe reactie