Review – Beautiliciousworld

Geschreven op 1 mei 2015, door admin


Een super review geschreven door Kirsty (www.Beautiliciousworld.nl).

Een mascara die wimperextensions onnodig maakt en zorgt voor donkere en verleidelijk lange wimpers. Tja, toen ik hoorde dat de FabuLash Mascara daarvoor moet zorgen, werd ik toch wel nieuwsgierig. Vandaag deel ik mijn review van deze mascara met jullie!

Om heel eerlijk te zijn ben ik wel aardig tevreden over mijn wimpers op het moment, of tenminste zolang ik er mascara op aanbreng. Ze zijn zonder namelijk superlicht van kleur, zoals je straks ook wel zult zien. Toch was ik wel erg benieuwd of de FabuLash Mascara mijn wimpers nog nét dat beetje extra zou kunnen geven.

 

FabuLash Mascara

De mascara komt verpakt in een soort zonnebrillenkoker. Ik vind het er wel heel gaaf uitzien.

FabuLash Mascara open

Als je het doosje opent, zie je dit. Er zit een papiertje met daarop instructies in de koker en daarnaast zitten er twee producten in met de vorm van een mascara.

FabuLash Mascara vezels en gel

Dit zijn de FabuLash Mascara Vezels en de FabuLash Mascara Gel. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar het is heel simpel: je brengt eerst een laagje van de gel aan, vervolgens een laagje van de vezels en daarna weer de gel, totdat je  het gewenste effect hebt bereikt. Je begint en eindigt altijd met een laagje gel.

FabuLash Mascara vezels

Hier zie je het borsteltje met vezels. In eerste instantie “klopte” het borsteltje (als je het al zo kunt noemen) voor mijn gevoel niet, maar dat is omdat ik natuurlijk enkel gewone mascara’s gewend ben.

FabuLash Mascara gel

Het borsteltje van de gel ziet eruit als een normale mascara borstel. Laten we nu eerst eens gaan kijken naar mijn wimpers zonder mascara.

FabuLash Mascara naked eyes

Hier zie je mijn oog zonder mascara. Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers vrij licht, maar de lengte is niet verkeerd.

FabuLash Mascara result

En hier met de FabuLash Mascara op mijn wimpers. Ik heb hier een laagje gel, een laagje vezels en daarna nog een laagje gel aangebracht. Het resultaat vind ik zo wel heel mooi! Wel vind ik het bij mijzelf geen aanrader om nog meer lagen aan te brengen, aangezien spinnenpoten dan een beetje op de loer liggen.

FabuLash Mascara fullface result

Hier nog een foto van de mascara met de rest van mijn gezicht erbij. Zo van een iets grotere afstand vind ik de mascara zelfs nog mooier. Ik denk dat je het al wel merkt, maar ik ben erg tevreden met de FabuLash Mascara. Het enige nadeel dat ik zo kan verzinnen is de verkrijgbaarheid; je kunt de mascara enkel online bestellen of bij één van de op de site van FabuLash Mascara vermelde verkooppunten kopen. Ook is het geen goedkope mascara met een prijs van €24,99. Nu is dat nog altijd goedkoper dan een mascara van bijvoorbeeld Chanel, maar ik kan mij voorstellen dat niet iedereen zo’n €25,- voor een mascara over heeft. Toch kan ik de FabuLash Mascara wel aanraden als je bereid bent om iets meer te betalen voor een mascara en graag iets nieuws wilt proberen. Het resultaat dat de mascara geeft is namelijk erg mooi!

Bedankt voor de review Kirsty!Reacties

Nog geen reacties.

Nieuwe reactie