Revieuw – Glam and glitters

Geschreven op 23 september 2016, door admin


Lieve xmelisssss, bedankt voor je leuke review met prachtige foto’s. Kijk mee naar wat Melissa van der Heijden van FabuLash Mascara vond. 

Hoi!

Er zijn allerlei wondermiddelen voor vollere wimpers. Wij laten massaal wimper-extensions zetten, gebruiken dure wimpergroeimiddelen en smeren met liefde onze oogleden vol lijm, om hier vervolgens prachtige, neppe Bambi wimpers op te plakken. Via via hoorde ik over Fabulash mascara: een mascara die onze wimpers élke dag 300% meer volume moet geven. Ik testte dat uit, uiteraard inclusief voor en na foto’s! Kijk jij mee?

1

Vollere wimpers willen wij allemaal. Of dat nu voor een feestje is, omdat jij zelf al gezegend bent met een volle bos wimpers, of omdat jouw wimpers elke dag wel een beetje meer volume kunnen gebruiken! Ik ben iemand van het laatste soort; als roodharige ben je in de meeste gevallen niet zo’n geluksvogel. Mijn wimpers zijn praktisch onzichtbaar zonder mascara en met mascara moet ik veel moeite doen om het ergens op te laten lijken.

2

3

Fabulash biedt uitkomst! Naast dat deze wondermascara onze wimpers 300% keer meer volume geeft, zijn de producten van Fabulash dierproefvrij, gemaakt van natuurlijke ingrediënten, niet schadelijk voor de wimpers en kun je deze gemakkelijk verwijderen met warm water. Het klinkt als een sprookje. Verder vind ik het product er fabulous uit zien! Je ontvangt de set in een mooi, stevig doosje met een luxe uitstraling door de fluwelen binnenkant.

4

In het luxe doosje zitten twee mooie, strakke, zwarte hulzen. Samen zorgen zij voor het beste resultaat! Stap één is een Fabulash Mascara Gel en stap twee de Fabulash Mascara vezels. Die stap twee gaat straks zorgen voor een enorme wimper-boost!

5

Dit is de gel. Stap één. De gel lijkt op een normale mascara. Het borsteltje is mooi slank gevormd en heeft gedraaide haartjes, zodat je gemakkelijk elke wimper kunt voorzien van een laagje ‘gel’.

6

Zit zijn de vezels. Grappig hé? Het deed mij denken aan suikerspin. Het zijn hele kleine, pikzwarte vezeltjes die je over de wimpers verdeeld met de applicator, nadat je de gel aangebracht hebt. Ik heb wel eens vaker mascara’s met vezels geprobeerd, maar dit waren altijd witte of doorzichtige vezels. Doordat deze zwart zijn leek het effect op mijn wimpers veel intenser! Nadat je de vezeltjes aangebracht hebt, seal je deze met een extra laagje gel, en klaar is kees! 300% vollere wimpers! Dus: 

  1. Breng de gel aan
  2. Breng de vezels aan over de gel
  3. Breng nog een laagje gel aan om te sealen

7

Op de bovenstaande foto zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de middelste foto heb ik één laagje gel en één laagje vezels aangebracht op mijn bovenste wimpers. Ik merk dat de vezeltjes soms een beetje op mijn gezicht vallen, maar deze kun je gemakkelijk wegvegen met een kwastje. Wanneer je lenzen draagt, kun je deze daarom het beste in doen nadat je de mascara aangebracht hebt. Op de onderste foto heb ik over het laagje vezels, nog een laagje gel aangebracht. Wauw! Wat een eindresultaat! Ik zie de verzels niet eens meer zitten, maar wel heb ik hele volle en vooral ook lage wimpers!

Op mijn onderste wimpers bracht ik alleen een laagje gel aan. dat vind ik zelf wel voldoende. Wanneer je de gel over de vezeltjes heen aanbrengt, seal je de vezels en dus heb je geen last meer van fall-out. De mascara vlekt totaal niet, ondanks dat ik deze dag best wat zweette door de hitte. Ik ben fan! Ik ga de mascara zeker opnieuw aanschaffen. Één tip: breng een klein laagje gel aan over de vezels. Ik was iets te enthousiast, en daardoor zijn mijn wimpers nu iets ‘spinneriger’ dan de bedoeling was.

8

Fabulash Mascara is verkrijgbaar in verschillende schoonheidssalons, maar ook heel gemakkelijk via dewebshop van Fabulash (je betaalt hier geen verzendkosten!). Je betaalt voor de set €24,95. Dit is een prijs die ik heel vaak tegen kom binnen het hogere segment, alleen bereik ik daarmee niet dit effect! Ik heb deze prijs er dus absoluut voor over! Extra leuk, jij krijgt hem nu voor €19,95 wanneer je de codexmelisssss_geeft_korting_weg_2016 gebruikt bij jouw bestelling!

Review | 300% vollere wimpers door Fabulash mascara?! + kortingscode

 

 Reacties

Nog geen reacties.

Nieuwe reactie