Review – Beautykoning

Geschreven op 1 mei 2015, door admin


Ook Cynthia (www.beautykoning.nl) heeft onze mascara uitgeprobeerd. Wat haar mening is over de FabuLash Mascara lees je HIER…

Mijn obsessie met nepwimpers kan ik niet meer ontkennen, het valt onder één van mijn signatures en mijn natuurlijke wimpers zie ik nauwelijks. Ze zijn niet meer hetzelfde, terwijl ik best blessed ben met de lange jongens. Heb je niet de skills onder de knie van het plakken? Neemt het teveel tijd in beslag en wil je afwisselen, net zoals mij? Stap over naar de FabuLash Mascara!

IMG_7150

IMG_7151

Het is een tweedelige mascara, waardoor je een rijke set aan wimpers krijgt, zonder dat je lijm moet gebruiken, geduld of andere dingen waar je technieken voor nodig hebt. Een fabuleus verpakking voor beide hulzen, zowel de mascara als de vezels.

IMG_7149

IMG_7152

IMG_7155

Een gel die je aanbrengt over je wimpers, maar omdat de gel al gekleurd is in het zwart, pak je twee dingen in één! Zowel de kleur, als de basis voor de vezels die je vervolgens gaat aanbrengen. De FabuLash Mascara heeft een unieke vorm qua borstel, loopt van dik naar dun en appliceert gemakkelijk. De substantie van de gel is wat dikker en lobbiger dan een normale variant, maar veroorzaakt geen klonten.

IMG_7153

IMG_7154

Vervolgens heb je nog een huls met vezels, ook deze ziet er weer chic uit, met een zwart uiterlijk en witte letters. De vezels breng je aan met een stoffen applicator, waar de vezels aanhangen. Nadat je een laagje mascara hebt aangebracht op de wimpers, breng je de vezels eroverheen aan. Hierdoor voorzie je de vezels opnieuw van een laag gel, zo worden deze ingepakt in de gel rondom de wimpers en worden je wimpers dikker, voller én langer!

IMG_8471

IMG_8472

Zelf was ik er bang voor dat de vezels in je ogen zouden komen, maar dat is niet het geval. Zolang je voorzichtig en normaal te werk gaat, heb je hier geen last van. Seal de boel nadat je telkens de vezels aanbrengt, zodat je zeker weet dat er niks in je ogen kan komen. Wel vallen de vezels op je gezicht tijdens het aanbrengen, maar met wat zwiepen van de poederkwast verdwijnen ook die.

IMG_8481Alleen de gel.

IMG_8487De gel, inclusief één laagje vezels.

IMG_8495Met drie lagen mascara en twee lagen vezels.

Het resultaat is verbluffend, alleen willen mijn rechterwimpers  – mijn swatch oog.. WHY! – niet altijd meewerken, waardoor ik sommige zelfstandig moet separen. Dit komt doordat mijn eigen wimpers te lang zijn en alleen van die vreemde siliconenborstels aan kunnen. Met behulp van een pincet is dit zo gebeurt, maar heb ik toch een gorgeous rij aan volle wimpers!

IMG_8442

De FabuLash Mascara is mindblowing, de effecten die je ermee kunt creëren zijn waanzinnig. Zelf maak ik gebruik van een laag gel, vezels, nog een laag mascara om dit volledig af te dekken, een tweede laag vezels en de laatste laag gel. Kortom drie lagen gel, twee lagen vezels en bij laag nummer twee leg ik de focus op de uiteindes. Ondanks dat het veel lijkt, blijft het natuurlijk, maar je kan ook echt voor hele dramatische wimpers gaan en meerde coats aanbrengen.Reacties

  1. Gepost door admin op

    kun je de mascara verwijdert met …???

  2. Gepost door admin op

    Beste Julie, je kan de mascara verwijderen met lauw warm water (onder de douche of met een washandje) of met make-up remover. Ideaal dus voor luie vrouwen zoals ik 🙂

    Have a Fabulash Day!
    Rosanne

Nieuwe reactie